Комітет УЦХВЄ в Європі

13.02.2020
0
327

7 лютого 2020 року в Берліні відбулося робоче засідання комітету УЦХВЄ в Європі. Учасники, а це 15 служителів з дев‘яти західноєвропейських країн, проаналізували працю за звітний період і спланували діяльність на 2020 рік.

Зокрема, за словами координатора служіння єпископа Юрія Веремія, одна з найближчих подій запланована на 19-21 березня — навчання служителів і лідерів церков з різних країн в Інституті керівництва та управління (Німеччина).

«Готуємося також  до проведення місячних курсів з насадження церков у Європі Next Step, які  розпочнуться наприкінці квітня на базі місії «Неємія» в Німеччині. 4-5 червня у місті Аліканте (Іспанія) відбудеться сімейна конференція для служителів церков Європи. А 13-18 липня у Варшаві — з‘їзд молоді УЦХВЄ Європи», — каже Юрій Веремій.

Учасники засідання обрали завідувача відділу молоді УЦХВЄ в країнах Європи, одностайно проголосувавши за Віталія Лигуна.

Наприкінці служителі звершили молитву за кожну країну.

 

9 лютого єпископ Юрій Веремій відвідав церкву в Празі, де служив словом на богослужінні разом із ще один гостем, єпископом Апостольської п’ятидесятницької церкви Чехії Мартіном Молдіном. Після зібрання старші служителі мали змогу ближче познайомитися, поділитися думками про співпрацю між церквами України та Чехії.

«Ця зустріч стала ще одним свідченням того, що Бог дає нам чудовий час, і його треба використовувати для поширення Царства Божого на землі» — каже Юрій Веремій.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати