Комітет Департаменту служіння
людям з порушенням слуху
обговорив потребу основ віровчення
жестовою мовою

26.02.2021
0
269

19-20 лютого 2021 року на християнській базі «Церкви на Кар’єрній», що в с. Погреби, відбулася робоча зустріч Комітету Департаменту служіння людям з порушенням слуху, на яку з’їхалися 28 керівників із Західного, Центрального та Східного регіонів України. У складі комітету є брати та сестри з порушеннями слуху та перекладачі жестової мови. Також було запрошено гостей, служителів церкви.

Очільник Департаменту Павло Смаль ознайомив із планом роботи Комітету та надав слово учаснику Комітету Олегу Єрмакову. «Багато осіб з порушеннями слуху приходять до Церкви. Їм потрібно отримати необхідні знання, щоб закласти правильну основу для подальшого ефективного служіння. І ці знання важливо подати у доступній формі, а саме — жестовою мовою», — зауважив Олег Єрмаков, для якого це питання особливо важливе, бо й сам має порушення слуху.

Звернення до присутніх мали завідувач відділу у Центральному регіоні Валерій Бондаренко, перший заступник директора департаменту Ігор Заболоцький.

Відповідальний у Західному регіоні Андрій Княгніцький ознайомив присутніх з проектами, пов’язаними з перекладом Біблії на жестову мову: «Кожна людина повинна мати Біблію зрозумілою мовою!» — зауважив він.

Юрист Ярослав Котилко надав правову інформацію та відповів на ряд запитань щодо організації та роботи громадських організацій.

Чимало часу приділили обговоренню внутрішніх організаційних питань щодо різних напрямів служіння.

«Тільки при взаємній підтримці, любові один до одного та до Бога, ми станемо благословенними працівниками на Божій ниві» — підсумував зустріч Павло Смаль.

Оксана Сухаріна, chve.org.ua

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати