IX Національний молитовний сніданок

15.09.2021
0
308

8 вересня 2021 року в «Українському домі» м. Київ відбувся IX Національний молитовний сніданок, який об’єднав понад 1000 учасників та 15 іноземних делегацій. На сьогодні це найбільший подібний захід в Європі.

У вступному слові старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко побажав присутнім: «Нехай цей молитовний сніданок послужить нам для зміни наших думок, сердець і світогляду. Щоб ми перевірили себе чи в правильному напрямку ми рухаємося, чи залишаємо за собою хороші плоди? Я вірю, що Бог благословить Україну, якщо ми будемо звертатися до нього з чистими серцями, з чистими руками й вірою. Нехай Божа ласка буде з нами!»

В парламентському заході взяли участь Голова ВРУ Дмитро Разумков, народні депутати, урядовці, духовенство, делегації з областей, політики країн Європейського Союзу, капелани, науковці.

Також для участі в IX Національному молитовному сніданку в Україну прибули конгресмен США від штату Каліфорнія Хуан Варгас, конгресмен США від штату Пенсільванія, співголова українського кокусу в Конгресі США Брайан Фитцпатрик і Боб МакЮен — конгресмен США п’яти скликань від штату Огайо, радник президента Рональда Рейгана.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати