Діти Фастова збирають подарунки для захисників

22.12.2022
0
203

13 грудня 2022 року в Фастові розпочалася дитяча акція «Збери подарунок захиснику», яку  ініціювала церква «Воскресіння» до свята Різдва Христового. Уже близько 150 дітей взяли участь в ініціативі, яка триватиме до 25 грудня.

«Цьогоріч свято Різдва ми маємо завдяки солдатам, які боронять нашу свободу. Тому бажаємо, щоб і малеча зробила свій внесок до перемоги, намалювавши вітальні листівки, поклавши до коробки солодощі, сухофрукти, горіхи та інші смаколики. Завдяки цій ініціативі ми зможемо підняти настрій захисникам, зігріти душевним теплом, виразити вдячність. Організовує акцію команда з 4 людей. Волонтер із нашої церкви відвезе коробки на передову, де йдуть воєнні дії» — говорить пастор церкви Вадим Корольчук.



За словами організаторів, до акції відразу стали долучатися жителі міста. До церкви приходили діти з батьками, класні керівники з учнями, бабусі та дідусі з онуками. «Хлопці й дівчата завзято працювали. Бачили б ви їхні очі! Сповненні гідності, свободи і особливого відчуття: і ми щось робимо для ЗСУ!» — додає пастор.



«Однокласники зустрілися після тривалого часу онлайн-навчання. Радо обіймалися, веселилися, пакували подарунки, фотографувалися. Після чого в дружньому колі пили чай. Дякуємо церкві за ідею!» — ділиться враженнями класний керівник 5Б класу.



Одну із зустрічей відвідав військовий, який нещодавно повернувся до міста. Він розповів, як одного разу, повертаючись з завдання, вони помітили на стіні бліндажу дитячі малюнки, які повісив інший захисник. «Ми не могли стримати сліз, ті малюнки були, як промінь сонця серед суцільної темряви. Додали для нас надії і ще більшої мотивації — стояти на обороні нашої землі та наших людей!» — сказав він.

 



Додати коментар

Пожертвувати