Департамент освіти УЦХВЄ провів першу конференцію проекту «Оновлення»

31.05.2021
0
304

8 травня 2021 року церкві с. Старий Лисець Івано-Франківської області відбулася перша обласна конференція Департаменту освіти УЦХВЄ в рамках проєкту «Оновлення». У заході взяли участь пастори та служителі, відповідальні за різні сфери служіння п’ятидесятницьких церков області.

Заступник керівника департаменту освіти Богдан Галюк ознайомив присутніх із напрямками роботи проекту. Далі до учасників конференції звернувся директор департаменту Віктор Вознюк, який детально розповів як виникла ідея «Оновлення», про його цілі в різних сферах — духовній, сімейній тощо. У рамках проекту планується низка круглих столів, навчання молодих служителів, видання спеціальних матеріалів і т. ін.

Заступник керівника департаменту Василь Попудник презентував результати соціологічного опитування, проведеного в 2019 році. Дослідження продемонструвало, як люди в церквах дають десятину, наскільки члени церкви залучені до різних сфер служіння, як часто відвідують богослужіння та багато інших аспектів.

Продовжив конференцію Віктор Вознюк семінаром на тему: «Пошук і реалізація покликання». На завершення відбулася панельна дискусія «Портрет біблійного християнина», у якій, крім директора департаменту освіти, взяли участь старший пресвітер Івано-Франківського об’єднання ХВЄ Юрій Веремій та пастор Роман Филипів (м. Коломия). Під час розмови присутні мали нагоду поставити запитання служителям.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати