5 липня оголошене Днем національного читання Біблії

26.06.2018
0
402

З нагоди 1030-ліття хрещення Київської Русі, а також для заохочення українців до читання та слідування Біблії, всі християнські Церкви й Українське Біблійне Товариство прийняли рішення проголосити 2018 рік Роком Божого Слова в Україні.

Одним із багатьох заходів, запланованих з цієї нагоди, є Національне читання Біблії. Про це РІСУ повідомили в Українському Біблійному Товаристві.

Захід відбуватиметься на Софійській площі м. Києва з 17:30 5 липня до 20:00 8 липня 2018 р.

Протягом цього часу Біблію буде прочитано вголос від початку до кінця та без зупинок приблизно 350 читцями: керівниками Церков і священнослужителями з усієї країни, відомими діячами, представниками влади та іноземними гостями. Вона лунатиме українською та російською, давньоєврейською, давньогрецькою, старослов’янською й латинською, а також багатьма сучасними іноземними мовами, демонструючи всеосяжність, цілісність і незмінність Божого Слова.

Національне читання Біблії номіновано до Національного реєстру рекордів України як наймасовіший та найтриваліший захід із читання вголос у нашій країні.

Під час акції також буде презентовано загальнонаціональний благодійний проект «Слово любові для тяжкохворих дітей», мета якого — принести підбадьорення та підтримку юним душам, котрі хоробро борються з важкими недугами, та їхнім сім’ям. Для діток будуть надруковані особливі ілюстровані дитячі видання, і кожен охочий зможе підтримати цей проект.

РІСУ

 

 



Додати коментар

Пожертвувати