Президент відвідав Дім Біблії у Києві

17.02.2019
0
415

13 лютого 2019 року Петро Порошенко зустрівся з главами та представниками церков-учасниць Українського біблійного товариства з нагоди проведення Року Божого Слова в Україні, який відзначався в 2018 році.

Глава держави записав рядки у рукописну Біблію, до створення якої вже долучилися тисячі громадян з усієї України. Рукописна Біблія була внесена в Національний реєстр рекордів України і номінована на світовий рекорд — планується, що загалом у переписуванні візьмуть участь близько 30 тис. християн з усієї країни.

«Вітаю і дякую ініціативі, до якої я сьогодні маю велику честь долучитися. Бо це також приверне увагу і можливо хтось, побачивши сьогоднішню подію, знайде свою дорогу до Бога, хтось перед тим, як лягати спати, відкриє Біблію», — сказав Петро Порошенко.

Президент зазначив: «Рік слова Божого ніколи не закінчується. Він може розпочатися, але дуже важливо, щоб кожен українець, а Україна – це велика християнська нація, обов’язково прочитав Біблію. Зусилля біблійного товариства на це і спрямовані. Дуже важливо, щоб кожен український політик обов’язково прочитав Біблію і не один раз, бо в Біблії точно знайдеш відповіді на багато питань».

Він додав, що біблійне товариство проводить велику просвітницьку роботу в багатьох інших країнах. Він подякував Всеукраїнській раді церков за забезпечення єдності церкви.

president.gov.ua

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати