«На всю славу Божу!»

30.06.2018
0
655

Хочемо поділитися новинами — що відбувається в нашому служінні. Хоча ми тільки інструменти в руках Бога, виконуємо те, до чого покликані. А Господь змінює серця, прощає гріхи, виправляє шляхи і зцілює людські немочі і хвороби. Часто нам хочеться, щоб все відбувалося швидше. Щоб люди кожного дня приходили до Ісуса Христа. Здається, служимо, жертвуємо, а зернятка, посіяні в серця, проростають не так швидко, як би хотілося. Але знаємо, що Божі Слова не повертаються до Нього марно, але виконують те, для чого Він їх послав. Тому не сумуємо і продовжуємо служити.

У місті Лисичанськ весь зимовий сезон і неповний весняний сезон проводили «Школу життя» для дітей. Там проходили гуртки: випалювання по дереву, вироби і біблійний урок. Урок містив історію про персонажа з Біблії з роз'ясненнями, спілкування дітей з наставниками. Також показували християнський мультфільм. Заняття відвідували не багато дітей, але ми мали радість і за цих небагатьох.

Голос надії, Луганська область

Плануємо, готуємося і проводимо молодіжне служіння. Служіння проходять в такій формі: спочатку за обраною темою показуємо фільм, після перегляду ретельно обговорюємо переглянуте. Залучаємо молодь до служіння. Деякі охоче допомагають. Молимося за них.

З великим задоволенням проводимо дитячі служіння з молодшою ​​групою. Молодша група дуже гарно бере участь у святкових служіннях. Правда, під час літніх канікул дітей менше приходить. Буває в одної неділі одні прийдуть, а наступної — вже інші діти. Ближче до серпня і вересня вони будуть частіше відвідувати служіння. Ми завжди їх чекаємо і завжди їм раді. В даний період вивчаємо з молодшою ​​групою Дитячу Біблію.

Є хороші новини про будівлю, яку ми придбали під будинок молитви в місті Лисичанськ. В даний час оформили договір під нашу відповідальність, і отримали на руки ключі від будівлі.

Голос надії, Луганська область

З приходом канікул настав сезон християнських таборів. На початку червня, це ми проводили дитячий християнський табір в селищі Новотошківське. У селищі діти дуже охоче йдуть на контакт і надзвичайно відкриті. Відвідували табір близько 30 осіб. Табір пройшов чудово. Проводили християнський урок, ігри і гуртки. Був великий надувний батут. Тому всім все сподобалося.

Ще один християнський табір проводили для дітей області в селищі Боброве. У табір приїхали 64 дитини з міст Лисичанськ, Сєверодонецьк, Новоайдар, Станиця Луганська. Як ще можна це описати, ці чудові дні для дітей: «Табір пройшов на всю славу Божу!» Для нас було радісно, що поїхали двоє дітей, які відвідували «Школу життя» в Лисичанську. Мами цих діток були в захваті (із спілкування з ними після приїзду дітей). Для дітей ставили повчальні сценки, ігри, конкурси. Проходили вечірні служіння. За табором є озеро — 7 км в довжину. Діти купалися, відпочивали. Дякуємо Господу за ці чудові дні, коли ми можемо служити дітям.

Микола Наумов, Луганська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати