Дякую проповідникам Євангелії

31.10.2017
0
643

Найперше, я хочу подякувати усім проповідникам Євангелії. Адже завдяки таким людям я сьогодні тут. Дякую Богу за вас! Дякую не лише від свого імені, а й від багатьох інших людей, які сьогодні прийшли в Церкву завдяки праці місіонерів.

Згадую одну з наших місіонерських точок, де покаявся молодий чоловік — Павло. У віці 30 років він опинився на вулиці взимку і не знав, куди йти. Та він і не хотів нікуди йти. А взагалі-то він і не міг нікуди йти, бо ноги вже не слухалися. В його житті була проблема — алкоголізм. На жаль, ця біда охопила багато сімей і в Росії, і в Україні. Цей чоловік сидів у під’їзді і просто чекав своєї смерті. Але слава Ісусу Христу, що повз нього не пройшли проповідники Євангелія, які підробляли підмітанням вулиць. Вони запитали Пашу: «Ти хочеш, щоб Бог тобі допоміг?» Пізніше він свідчив: «Мені не було чого втрачати, і я пішов із цими, як їх називали, сектантами…» Цього молодого чоловіка Ісус Христос спас. Бог хрестив його Святим Духом. В цьому році його рукопоклали на дияконське служіння.

Хочу подякувати також тим, хто молиться за проповідників Євангелія. Дуже хочеться ще раз попросити вас про цю молитовну підтримку.

Згадую ще одного молодого чоловіка із республіки Марій-Ел на ім’я Микола, мого ровесника. Він тепер і мій друг. Чоловік прийшов до такого стану, що вже не хотів жити. Усе його молоде життя минуло в п’янстві. Не бажаючи завдавати проблем своїм батькам, він врешті вирішив закінчити життя самогубством. Останній раз подзвонив до мами, попрощався з нею, поклав слухавку і вимкнув живлення телефону. Але його мама знала, хто може допомогти. Вона звернулася до віруючих. Уся церква почала молитися. Брати та сестри вийшли шукати. Один його родич (він іноді відвідував церкву, бачив як віряни моляться) сказав у своїй молитві так: «Боже, направ мої ноги туди, де зараз Микола!» І Ісус Христос привів його прямо до Миколи, хоча ніхто не здогадувався, де той може бути. Це була не вулиця, це була лісопосадка. Слава Ісусу Христу, за те, що Він спасає людей! Сьогодні Микола — молодий чоловік, який прийняв святе водне хрещення, який отримав хрещення Святим Духом і який має в серці бажання проповідувати Євангеліє.

Для мене особисто теж дуже зрозуміла проблема алкоголізму. Мій батько дуже сильно пив. Але в 17 років Бог прийшов у моє життя. Я почав читати Біблію, яку подарувала мені тітка. А тітка вже ходила в євангельську церкву, яку заснували місіонери «Голосу надії». Ще раз хочу подякувати вам, дорогі проповідники, які звіщаєте Євангелію! Бог дав спасіння мені, моїй мамі. Продовжуємо молитися за батька і молодшого брата.

Хочу поділитися враженням, яке отримав вчора на богослужінні. Один момент дуже торкнувся мого серця. Грав духовий оркестр — його учасники були дуже юні, а керував — чоловік поважного віку. Це так цінно — коли юнаки мають досвідченого наставника! З моменту, коли я прийшов в церкву, для мене теж було дуже цінним — спостерігати і брати приклад із посвячених Богу служителів. Я запитав у диригента, скільки років наймолодшому трубачеві, він сказав, що — 9. Навіть діти можуть бути великим благословенням у проповіді Євангелія, це ми бачимо і у своїй місіонерській праці.

Едуард Буличов, XXI конференція місії «Голос надії»



Додати коментар

Пожертвувати