З місією — в Шрі-Ланку

З 12 січня по 12 лютого їздила в Шрі-Ланку разом із групою місіонерів в складі 10 чоловік від Дніпропетровської ЦХВЄ. Оскільки там вся програма направлена на роботу з дітьми, була потрібна допомога у проведенні біблійних уроків та уроків англійської мови.

30.03.18
0
34

Солдати не ховають сліз

Я продовжую їздити на схід України як військовий капелан-волонтер. Моє служіння — це проповідь Євангелія військовим, тим хто на війні, чиє життя може обірватись в будь-яку хвилину...

30.03.18
0
25

Зустріч з єврейською громадою

Одного разу коли дружина із синочком їздила на Івано-Франківщину оформляти документи, там вона зустріла Христю, нашу знайому єврейку, яка служить для євреїв. У процесі розмови виникла ідея провести зустріч з єврейською громадою Черкас.

30.01.18
0
81

Зберегти те, що маємо

Більша частина нашої праці зараз проходить в церкві. Вкладаємо сили в тих хто в церкві, щоб зберегти те, що маємо і, щоб світло Христове тепер поширювався через тих хто тут увірував і тут живе. Багато часу приділяємо дітям.

30.01.18
0
66

Вперед до висот!

Цього року, як і минулого, директор запросила нас провести літній оздоровчий табір для вихованців. Табір проводили разом із молоддю з міста Нововолинська. Він продовжувався протягом 6 днів. Темою табору був заклик «Вперед до висот».

30.01.18
0
43

Тези Лютера — для дітей

Минулої осені у зв’язку із святкуванням 500-річчя Реформації, ми мали можливість піти в школи із уроком для старших класів.

30.01.18
0
74

Переживання за рідний край

Важко передати ті переживання, які часом бувають за рідний край, за людей що проживають не тільки на Полтавщині, але по всій Україні і по всьому обличчю землі.

30.01.18
0
70

Богу можливо все!

Особливу увагу зараз приділяємо соціальному служінню. Коли занурюєшся в цю сферу — це як відкриття нового світу. Прошарок населення який живе своїм життям. Боляче бачити дітей, які фактично стали заручниками безбожного життя своїх батьків.

30.01.18
0
37

Потреба бути слухняним Богу

Я б хотів, щоб ви за нас молилися. У мене є конкретна потреба: бути слухняним Богу! Не просто, щоб Бог нас благословив, а щоб навчив нас бути слухняними.

30.01.18
0
130

Ісус Христос подарував мені життя й свободу

Скажу чесно, я ніколи серйозно не замислювався про Бога. Дуже часто бачив як бабуся молиться, але мене це тільки злило. Я казав їй: «Кому ти там молишся?» Вона зі сльозами на очах відповідала, що молиться Богу за мене...

30.01.18
0
69
Пожертвувати