П’ять порад для реалізації покликання

Є такий вид спорту — біатлон. Спортсмени мають швидко бігти на лижах, потім влучно стріляти. Але є ще одна важлива здібність, необхідна для успіху — учасник змагань має бути морально сильним, щоб надолужувати штрафні кола в разі промаху.

30.08.18
0
20

Між Божим царством та ідолами

Неможливо служити двом панам. Бог — ревнитель. Він не буде чекати в черзі на Свої півгодини, які ти Йому вділиш, після поклоніння власним ідолам. Чому нам іноді здається, що ми можемо служити і Богу і ідолу? Це неможливо.

30.08.18
0
9

Шлях до смирення

Мабуть, смирення – така чеснота, яка найбільш важко дається християнинові. Здається, легше віруючому щедро жертвувати чи в поті чола бути задіяним в якомусь служінні...

20.08.18
0
36

Робіть як для Господа

Бог створив нас такими, що ми повинні щось робити, чи то словом, чи ділом. Якщо ж ми звемося Його дітьми, то повинні робити те, що Він велить нам робити.

20.08.18
0
72

Як проповідувати «критянам»?

Люди, які регулярно або час від часу виконують місіонерську працю, іноді чують таке: «У цьому селі нічого не буде, тут — дух комунізму». А в іншому селі — усі п’яниці. Ще в іншому — окультизм. І це факт, але ми проповідуємо тим людям Євангелію!

20.08.18
0
116

Жителі країни Нод

Каїн після вбивства Авеля оселився в країні Нод. У перекладі ця назва означає — «блукати», «тинятися». Слово «Нод» означає не стільки якусь конкретну територію, як стан серця... Нині багато людей живуть на землі, як вигнанці, мандрівники та заволоки...

30.07.18
0
215

Небезпечна грань для служителя

Ми, християни, у житті своєму йдемо за Христом. Але, йдучи за Ним, ми маємо пам’ятати про межі. Бо якщо відхилитися, то можна й впасти. Тобто тут нас також підстерігає небезпека. І про цю небезпеку ми повинні знати.

10.06.18
0
80

Хто є Дух Святий?

Неможливо читати Святе Писання й не зауважити, що від Книги Буття й до Об’явлення всі події супроводжував Святий Дух, та навіть і написання самої Біблії. Багато разів Христос наголошував про надзвичайно важливу роль Святого Духа в спасінні кожної людини.

31.05.18
0
70

Епоха Благовіщеня

Цьогоріч свято Великодня майже співпало з іншим святом: у переддень світлого Воскресіння Христового українці згадували подію, яка поетично названа Благовіщенням. І оцей збіг спонукує до певних роздумів.

30.04.18
0
43

Дбайте про любов!

Ти не можеш любити? Не можеш терпіти? Не можеш зносити немочі ближнього? Тебе все дратує? Ти скрізь бачиш лише несправедливість? Хто винен? Роби винуватцем не когось, а себе винувать!

30.04.18
0
51
Пожертвувати