Найпопулярніший вірш Біблії 2017 року пов’язаний з мужністю — огляд «YouVersion»

18.12.2017
0
965

Розробники біблійного телефонного додатку «YouVersion» опублікували огляд актуальних біблійних віршів 2017 року.

Найбільше виділяється, згадується і зазначається закладкою користувачами по всьому світу вірш з Книги Ісуса Навина: «Чи ж не наказав Я тобі: будь сильний та відважний? Не бійся й не лякайся, бо з тобою Господь, Бог твій, у всьому, де ти будеш ходити» (Нав.1:9). Також цим віршем поділилися рекордну кількість раз по всьому світу, повідомляє ресурс «ВО СВЕТЕ».

Розробники підкреслили значне зростання кількості людей, які почали використовувати додаток. Більше людей стали не тільки читати, а й слухати Біблію. На сьогоднішній день «YouVersion» встановлений вже майже на 300 млн. пристроїв.

Огляд також демонструє найпопулярніші вірші Біблії в різних країнах. Наприклад в США і в Росії віршем, яким найчастіше ділилися у 2017 році, виявився «І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре» (Рим.8:28).

У Південній Кореї — «Розум людини обдумує путь її, але кроки її наставляє Господь» (Пр.16:9).

В Австралії — «І не стосуйтесь до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, добро, приємність та досконалість» (Рим.12:2).

В Індії — «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Ів.3:16).

У Китаї — «Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її» (1Кор.10:13).

У Казахстані — «І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте!» (Кол.3:15).

У Канаді — «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію» (Єр.29:11).

invictory.org



Додати коментар

Пожертвувати